Niehove en WWKP

Op zaterdagmiddag viel de banner van het World Wide Kap Project (WWKP) project in de bus. WWKP is een project van de wereldwijde Kite Aerial Photography (KAP) gemeenschap met de volgende opdracht: maak een vliegerfoto waar de banner op staat, signeer de banner en stuur deze door naar een andere KAP-er.

De banner (1,5 bij 5 meter met opdruk) wordt verstuurd van deelnemer naar deelnemer, waarbij iedereen met zijn vlieger een luchtfoto maakt waarbij de banner erop staat. De banner wordt ook nog gesigneerd door de deelnemers. Op de zaterdagavond kreeg ik al telefoon dat de banner bij voorkeur volgend weekend bij een meeting in Frankrijk moet zijn. Snel aan de slag dus.

En op zondagochtend bleek het meteen mooi weer te zijn: Een zonnetje, Wind en geen regen op de buienradar. Dus snel naar Niehove gefietst om daar fotos van de banner te maken tegen de achtergrond van het dorpje. Niehove is een eeuwenoud wierdendorpje waarbij de huizen in een cirkel rond de kerk zijn gebouwd. Het eerste resultaat staat hieronder (de banner is dat witte balkje dat dwars over het pad ligt).

Niehove met de WWKP banner
Niehove met de WWKP banner

results matching ""

    No results matching ""