Tuinmuur

In het voorjaar ben ik begonnen met een cursus tuinontwerpen. Dit met het doel om een mooi ontwerp te maken voor onze achtertuin. Door het enthousiasme opgedaan in de cursus ben ik maar begonnen met het terras helemaal aan te pakken. Nieuwe tegels erin, en die rottige bielzen vervangen door een mooi gemetseld stenen muurtje. Het muurtje aan de rand van het terras is een steens tuinmuur gemetseld van 13 meter lang en 70cm hoog met waalformaat klinkers die ik nog overhad van de oprit. Het was voor mij de eerste keer metselen, en beste Buurman Derk heeft me op een zaterdag even op gang geholpen. Al met al lijkt metselen voornamelijk een kwestie van netjes en rustig werken, en goed blijven opletten. Al met al ben ik best tevreden met het resultaat. De voegen moeten nog worden gevuld. Maar dat komt nog wel een keer…ergens in de zomer.

Het eindresultaat
Het eindresultaat

results matching ""

    No results matching ""